Byggmester i Moss - for private, bedrifter og kommunal sektor

 

Lang erfaring, høy kompetanse, dedikerte ansatte, moderne utstyr og teknologi - Byggmester Ulf Johannessen AS utfører byggeoppdrag for både private, bedrifter og kommunal sektor i Østfold og store deler av Akershus. Med et stort kontaktnett kan vi også påta oss totale prosjekter der vi fungerer som prosjektleder.

Alle tømrertjenester inkludert ferdighus og hytter fra HIBA

Vi har både kompetanse, erfaring og kapasitet til å påta oss bygg- og tømrertjenester i alle størrelsesordener: Fra tilbygg, påbygg og renovering, til ferdigstillelse av arkitekttegnet bolig.Vi leverer også ferdighus fra HIBA. Alle våre ferdighus og hytter kan tilpasses etter kundens egne ønsker og idéer av arkitekt og prosjekteringsteam. Det betyr at du kan gjøre så mange endringer du ønsker. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om våre ferdigtegnede hus og fritidsboliger.

 
 

Total prosjekter fra A til Å

Byggmester Ulf Johannessen AS kan sammen med samarbeidspartnere påta seg ansvaret for hele utviklingen av prosjektet: Fra idé- og arkitektstadiet, prosjektering og rådgivning i valg av utstyr og kvaliteter, både teknisk og bygningsmessig, fram til et ferdig og driftsklart bygg - alt i samsvar med dine ønsker og behov som byggherre.Vi har nær kontakt med offentlige myndigheter i alle byggesaker, og er sentralt godkjent for ansvarsrett innenfor de fagfelt vi arbeider. Byggeprosjektet styres i sin helhet av oss, Byggmester Ulf Johannsessen AS. På denne måten får byggherren kun én aktør å forholde seg til gjennom hele byggeprosessen.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt!

Adresse

Varnaveien 22 1524 Moss, Norway

Telefon eller e-post

69 24 14 68
post@bmuj.no