Om oss

Byggmester Ulf Johannessen AS ble etablert i 1976 og har i dag kontor i Varnaveien i Moss

Bedriften består av høyt kvalifisert byggmester og tømrere med lang og bred erfaring innen byggebransjen. Felles for alle ansatte i firmaet, er et intenst ønske om å levere tjenester av høy kvalitet i alle prosjekter. 

Byggmester Ulf Johannessen AS utfører oppdrag for både private, næringslivet og kommunal sektor. Sammen med våre samarbeidspartnere påtar vi oss en komplett utvikling av prosjektet, hvilket består i alt fra ide- og arktektfunksjon via planlegging, prosjektering og rådgivning i valg av utstyr og kvaliteter, både teknisk og bygningsmessig, fram til et ferdig og driftsklart anlegg alt i samsvar med byggherrens ønsker og behov.

Vi er oppdatert med ny teknologi og produkter for å kunne tilby de beste løsningene til våre kunder. Byggmester Ulf Johannessen AS har nær kontakt med offentlige myndigheter i alle byggesaker. Vi er sentralt godkjent for ansvarsrett innenfor de fagfelt vi arbeider. Byggeprosjektet styres i sin helhet av Byggmester Ulf Johannessen AS. På denne måten får byggherren kun en enkelt part å forholde seg til gjennom hele byggeprosessen. Våre primærområder er hovedsaklig Østfold og søndre del av Akershus.